Waarom KOPpelingOP?

FOTO 308 en 208 met schaduw

KOPpelingOP is dé autorijschool voor Nijmegen en omstreken!

Je krijgt les van Nelleke Rietveld. Sinds 2009 rij-instructeur/eigenaar van autorijschool KOPpelingOP in Nijmegen.
Door de persoonlijke aanpak tijdens de rijlessen worden al vele jaren heel goede resultaten behaald.
Met veel ervaring, enthousiasme en passie voor het vak en hier en daar wat humor tussen het serieuze werk door hebben al heel veel mensen bij KOPpelingOP hun rijbewijs behaald of opgefrist!
Veilig de weg op, dat is het doel waarnaar KOPpelingOP streeft.

Je leert verantwoordelijkheid te nemen, geduldig om te gaan met andere weggebruikers en zelf het juiste gedrag te laten zien.
We hebben te maken met verkeersinzicht. Goed verkeersinzicht kun je bereiken door het leren van theorie en het geleerde toe te passen in je praktijklessen. Je eigen inzet is dus van heel groot belang! Behalve de praktijklessen zul je dus ook zelf aan de slag moeten om de theoretische kennis op te doen.

Er is nauw contact en regelmatig overleg met het CBR om alle kandidaten zo goed mogelijk “op weg” te kunnen helpen.
Autorijschool KOPpelingOP is er voor elke kandidaat die een rijopleiding wil of nodig heeft die helemaal is aangepast op zijn of haar mogelijkheden.
Ieder mens is uniek en daarom is ook iedere leerweg uniek bij KOPpelingOP!

Ook mensen in het bezit van een rijbewijs zijn van harte welkom wanneer zij bijvoorbeeld enige tijd niet hebben gereden of angstig zijn (geworden), rijangst of faalangst hebben (ontwikkeld), en toch weer na wat hulp veilig de weg op willen. Dit gebeurt veelvuldig en met heel goed resultaat!

Regelmatig komen oud-leerlingen die indertijd een automaat-rijbewijs hebben behaald terug, om alsnog hun rijbewijs voor de schakelauto te scoren!
Uiteraard is dit ook mogelijk voor niet oud-leerlingen van KOPpelingOP!
Iedereen die alsnog zijn of haar automaat-rijbewijs wil omzetten naar een rijbewijs waarmee ook in de schakelauto mag worden gereden is hiervoor van harte welkom!

Dus, wil je contact, bel of mail. Wanneer ik onderweg ben en de telefoon niet kan aannemen spreek dan gerust de voicemail in zodat ik kan terugbellen.

Mobiel: 06 54 72 54 59

E-mail: info@koppelingop.nl

De belangrijkste inzetpunten zijn:

Mogelijkheden:
Rijlessen van 1 uur, 1.5 uur, 2 uur; afgestemd op jouw wensen en wat het beste bij jou past.
Meerdere lesuren per week afspreken.
Het “lespakket” wordt voor jou op maat gemaakt.
Het is altijd mogelijk lesuren bij te kopen.
Examenkosten worden pas in rekening gebracht wanneer een examenaanvraag wordt ingediend.

Voor KOPpelingOP is het ook een uitdaging om mensen die langere tijd niet gereden hebben, en mensen die bang of angstig zijn, een gevoel van veilig rij- en weggedrag te geven.